zastupnistvo spectrum instruments ltd.


temperatura kontaktno mjerenje temperature spectrum SI serija senzora za vibracije i temperaturu transmiteri

Spektrum SI serija senzora za vibracije i temperaturu

Senzori i transmiteri s dvostrukom funkcijom nude istovremeni izlaz, jedan za vibracije i drugi za temperaturu. Kućište senzora je hermetički zatvoreno i izrađeno od nehrđajućeg čelika što ga čini pogodnim za instaliranje na mnogim mjestima. Ovi senzori mogu se spojiti na velik broj prijenosnih i stacionarnih instrumenata za prikaz, trend i alarm. Svoju upotrebu nalaze na svim rotacijskim strojevima kao što su motori, pumpe, ventilatori, kompresori itd.

Više o proizvodu na stranici.
temperatura kontaktno mjerenje temperature deltatrak 12214 kit termometar


Deltatrak 12214 Kit

Ovaj model termometra ima sposobnost memoriranja minimalne i maksimalne vrijednosti temperature u mjernom području od -50°C do 200°C, s točnošću od ± 0.5°C. Kompaktne i vodootporne konstrukcije, po vrlo pristupačnoj cijeni, ovaj model  idealan je za uporabu u perilicama posuđa, ali se također koristi i u pogonima za tretiranje vode.

Više o proizvodu u pdf dokumentu 12214 Kittemperatura kontaktno mjerenje temperature deltatrak 11063 digitalni termometar

Deltatrak 11063

Digitalni termometar, malih dimenzija,  namijenjen za brzo i točno mjerenje temperature, otporan na vodu i prašinu.Mjerno područje kreće se od  -40°C do 155°C, s točnošću od ± 1°C, s povratnom informacijom manjom od 5 sekundi.

Više o prozvodu u pdf dokumentu DeltaTrak-11063

NA VRH

temperatura kontaktno mjerenje temperature deltatrak 12215 alarmni termometar


Deltatrak 12215

Alarmni termometar čija se sonda nalazi u maloj boci propilenglikola. Zatvorena sonda osigurava točno mjerenje temperature na koje ne utječu nagle promjene temperature, kao što je otvaranje vrata u zamrzivačima/hladnjacima, što ga čini idealnim za mjerenje temperature u takvim prostorima. Uz vanjsku sondu, također posjeduje i unutarnju za mjerenje okolne temperature uz mogućnost snimanja minimalnog i maksimalnog očitanja na velikom LCD ekranu s pozadinskim svjetlom.

Više o proizvodu u pdf dokumentu 12215temperatura kontaktno mjerenje temperature deltatrak 16000 graficki zapis


Deltatrak 16000

Ovaj je model namijenjen za mjerenje, te bilježi temperaturu kao grafikon u ovisnosti o vremenu kako bi se pratilo kretanje temperature okoliša tijekom skladištenja i transporta hrane, kemikalija, lijekova te druge robe osjetljive na temperaturu koja se prevozi ili skladišti u hladnjačama i kontejnerima. Stalni zapis služi kao dokaz za osiguranje kvalitete proizvoda te vašu zaštitu. Ovaj proizvod je pouzdan instrument koji se koristi u raznim prijevoznim sredstvima.

Više o proizvodu na stranici.

NA VRH