zastupnistvo provibtech innovative machine monitoring
vibracije monitori PT2060 sustav moduli pracenje rada stroja digitalno uredaj instrument

vibracije monitori PT2060 sustav moduli pracenje rada stroja digitalno uredaj instrument


 

PT2060 monitor

Sustav je baziran na modulima za kontinuirano praćenje svih kritičnih veličina pri radu strojeva. Fleksibilnost pri konfiguraciji kao i maksimalna pouzdanost čine ga idealnim za zaštitu strojeva. Sustav je potpuno digitalan, usklađen sa API670, te je kompatibilan s većinom senzora i sondi neovisno o proizvođaču. Dolazi u dvije veličine, standardni industrijski 19'' koji podržava do 12 signalnih modula (do 48 kanala) te manji 12'' s maksimalnih 7 signalnih modula (28 kanala).

Više o proizvodu na stranici.

vibracije monitori DTM pracenje prijesnos sklopka moduli uredaj instrument


DTM (distributed transmitter monitor)

ProvibTechova serija proizvoda koja služi za praćenje, prijenos te kao sklopka ukomponirano u jedan proizvod. Svaki DTM modul može funkcionirati zasebno ili ih se može povezati u sustav za zaštitu. Moduli su fleksibilni, može ih se programirati vrlo su pouzdani te su kompatibilni sa većinom senzora različitih proizvođača.

Više o proizvodu na stranici.

vibracije monitori DM200 dvokanalni pracenje vbracija moucnost alamiranja nadzor rada strojeva riuredaj instrument

DM200 Dual Channel Vibration Monitor

Dvokanalni uređaj za praćenje vibracija. Mjeri apsolutne vibracije rotirajućih strojeva te može prikazati rezultate kao ubrzanje, brzinu ili pomak. Također postoji mogućnost alarmiranja i podešavanja alarma na svakom kanalu. Povezan s programskim paketom PCM360 moguće je dobiti uvid u valni oblik, spektar, trend te prikaz alarma, što ga čini vrlo praktičnim i pouzdanim rješenjem za nadzor rada strojeva kao što su motori, pumpe, ventilatori, generatori, turbine.

Više o proizvodu na stranici.

NA VRH