Partnerstvo i suradnja

Adriatic propeleri d.o.o.

Poslovna Zona Lonići, 23205 Bibinje

Tvrtka je specijalzirana za popravak i modifikaciju svih vrsta brodskih vijaka. Vijak je uz pogonski stroj najveći izvor vibracija i buke na brodu. U suradnji tvrtki Adriatic propeleri i VibroTeh nudimo usluge mjerenja i analize vibracija, snage i buke prije i nakon popravka i modifikacije. Na taj način stručno i znanstveno možemo utvrditi stvarni stupanj poboljšanja ovih fizikalnih veličina i benefite za sam brod i njihove vlasnike.

Vibramarine Teknik Analiz. Sti

Evliya Çelebi mh. Rauf Orbay cd. Mavi sk. No:16A Tuzla Istanbul / Turska

Sa partnerima iz Turske surađujemo u raznim područjima usluga u brodogradnji: mjerenja i analize fizikalnih veličina, monitoringa i dijagnostike, ali i projektnim rješenjima. Zajedno posjedujemo širok raspon opreme i kompetencija, a poslovno surađujemo uglavnom na prostorima Sredozemnog mora.

Chock Design B.V.

P.O. Box 121, 2980 AC Ridderkerk / Nizozemska

Tvrtka se bavi proizvodnjom, projektiranjem i ugradnjom podesivih čeličnih nosivih elemenata između strojeva i temelja. RotaChock je novorazvijeni certificirani proizvod, koji je primjenljiv u svim industrijama u kojima je potrebno precizno postavljanje i niveliranje velikih rotacijskih strojeva: diesel motora, generatora, kompresora, elektro-motora, mlinova… Za Republiku Hrvatsku naša tvrtka VibroTeh vrši distribuciju RotaChock proizvoda.

Water Line d.o.o.

Bogišićeva 12, 10000 Zagreb

Sa tvrtkom ostvarujemo suradnju u području male brodogradnje i luksuznih jahti. Tvrtka ima veliko iskustvo u brodogradnji, a bavi se projektiranjem, izradi brodskih specifikacija, optimizaciji postojećih plovila i nadzorom nad gradnjom i opremanjem. Međusobno se dopunjavamo u fazi optimiziranja, rekonstrukcije, te kasnije pokusne plovidbe s mjerenjem fizikalnih veličina i praćenja plovnih karakteristika.

NORTH Point Ltd.

Trg cara Jovana Nenada 15, Vojvodina, Srbija

NORTH Point Ltd., član NORTH grupe dobavljač je mjernih i ispitnih uređaja i opreme, uglavnom u jugoistočnoj Europi. Tvrtka se također bavi konzultantskim uslugama i savjetima koji se odnose na odabir, nabavu i uporabu mjernih i ispitnih uređaja i opreme. Ona također pruža podršku tijekom priprema za akreditaciju tijela za ispitivanje i umjeravanje te inspekcijskih tijela. Također, ovisno o potrebama kupaca, organiziramo obuku operatera za uporabu i održavanje mjernih uređaja i sustava, uključujući „know-how“.

Posebno smo se specijalizirali za mjernu i ispitnu opremu koja se koristi u području analize vibracija, akustike, praćenja parametara životnog i radnog okruženja, nadzora i zaštite strojeva i opreme te kalibracije mjernih instrumenata i sustava.